Подскажите где можно купить пряжу для носков? Интересует хорошего качества, решила попробовать на продажу вдруг дело пойдет. Спасибо заранее за помощь.
Пряжа
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22022-12-21 00:34:00
Мне кажеться дешевле купить уже готовые чем покупать пряжу и еще столько времени тратить на работу. А так в интернете можно посмотреть.
Поделиться32022-12-21 00:55:58
Здесь кстати очень хороший выбор https://vdala-pryazha.com/ru/shkarpetkova-pryazha/ и высокого качества, всегда у них покупаю и очень довольна. Доставка быстрая и много новинок и очень широкий ассортимент. На сайте очень большой выбор и не только пряжи но и аксессуаров.
Поделиться42022-12-28 17:14:00
Спасибо, тоже часто заказываю через интернет.
Поделиться52023-07-04 20:44:30
У спеціалізованих магазинах пряжа завжди буде дорожчою, тому рекомендую шукати її в інших місцях. Ось як приклад можу запропонувати заглянути в каталог інтернет-магазину avrora.ua https://avrora.ua/ тут є дуже багато різних товарів і для хобі в тому числі. Головне правильно підібрати категорію, і в ній задати параметри пошуку.
Поделиться62023-08-19 10:10:24
Мене завжди цікавило рукоділля, але я незнаю, де краще взяти все необхідне для такої творчості. Онлайн шукання багато часу не як не забирає, та живий магазин з новими товарами поза межами мого міста ще не відвідую. Можливо, хто з вас може порекомендувати хороший магазин рукоділля?
Поделиться72023-08-19 10:11:32
Я сама люблю рукоділля і готова порадити всім онлайн магазин рукоділля carisma.ua . Цей інтернет-магазин має величезний вибір товарів для рукоділля: від ниток та гачків до різноманітної фурнітури та аксесуарів для вишивання. Що мені подобається в Carisma, так це гарантована якість продукції та широкий асортимент відомих брендів. Тут ти зможеш знайти все, що тобі потрібно для своїх творчих задумів! Ще одним плюсом є можливість швидко та зручно купувати товари онлайн з доставкою по всій Україні. Це особливо зручно, якщо в твоєму місті немає хороших магазинів рукоділля.